Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: Kezdőlap >

Kivo

KIVO PETFOOD

Mesterségük: Friss húsból készült ételek, ahogyan Bert nagypapa egykor megálmodta!

Bert papa1972-őt írunk…. Volt egyszer egy szenvedélyes kutyatenyésztő, akit az egész falu ismert. Nemcsak az általa tenyésztett gyönyörű masztiffok és boxerek miatt, hanem gyógyító képessége kapcsán. Kézrátétellel és mágnesezéssel segített állatokon. Megszabadította a kutyákat a különféle betegségektől, egészségügyi problémáktól. Úgy gondolta, a gyógyulás része a természetes táplálkozás, vagyis akkor maradnak a legegészségesebbek, ha olyan ételt kapnak, amelyre testük felkészült, ahogy a természet egykor megalkotta őket. Ez pedig nem más, mint a jó minőségű, 100%-ban nyers hús. A természetes élelmiszerről alkotott kép elérhetetlen volt a piacon, ezért Bert maga dolgozott ki egy egyedi receptet és táplálta vele kutyáit. Így azok még szebbek, még egészségesebbek és boldogabbak lettek. Ezt látva a környékbeliek és a kiállítások résztvevői mind kíváncsiak lettek a titokra. Bert nagypapa arra a következtetésre jutott, hogy minden kutya megérdemli az egészséges életmódot, és saját konyhájában egyre több eleséget készített megrendelésre. A kereslet pedig csak nőtt és nőtt, míg Bert nagypapa minden receptjét, hozzávalóját, valamint professzionális konyháját és hűtőházát egy új épületbe költöztette. Az épület elejét pedig a következő név díszítette: KIVO. Ez a KIp van de VOrst rövidítéséből, Bert nagypapa vezetéknevéből származik: van de Vorst.
Bert papa verseny

A KIVO hírneve egyre csak nőtt, miközben Bert nagypapa úgy döntött, visszavonul és vejére hagyja az üzletet, aki 1990-ben Kivo Petfood néven tovább bővítette azt. Ma egy nyüzsgő gyárközpont működik egy Eindhoven melletti városban, ahol Bert nagypapa unokái állnak az élen. Gyakran gondolnak vissza nagyapjukra és soha nem feledkeznek meg arról a mesterségről és hitelességről, melyet képviselt. A termékválaszték mostanra már széles, de minden darabnak ugyanaz az alapköve: természetes alapanyag, adalékanyag nélkül!

Bert nagypapa az elsők között volt a holland piacon, aki kutyáknak szánt friss hússal képviseltette magát. Ennek köszönhetően a KIVO mára Hollandia egyik legrégebbi KVV márkájának mondhatja magát!

Rendezés: