Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
41.850 Ft
Menny.:db

Virbac Dog Hypoallergy A2 12kg

Ár:
41.850 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 360166
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2025. április 03.
Gyártó:

Leírás

FŐ TERMÉKJELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK: - Eliminációs diéta A hidrolizált lazacfehérjére és tápiókára alapozott formula lehetővé teszi a leggyakoribb eleségallergiák kezelését. - Tisztított szénhidrátforrás (egyetlen forrás) A manióka fehérje részeinek eltávolításával keletkező tápióka (tisztított manióka keményítő) felhasználásával. - Hidrolizált lazacfehérjével* Az alacsony molekulasúly (1,7kDa, a peptidek 99%-a 10kDa alatt) eléréséhez a lazacfehérjét nagymértékben hidrolizálják, biztosítva ezzel az eleségallergia kezelését. Magas emészthetősége és biológiai értéke (amiosavprofil) tökéletesen megfelel a kutyák szükségleteinek. Kiváló emészthetőség Különleges összetevőinek (agyag, pro- és prebiotikumok, válogatott rostok) köszönhetően biztosítja az emésztőfunkciót, amely allergiás kutyák esetében zavart lehet. (hatékonyságát a Virbac bizonyította) - Rendkívüli ízletesség Az állati eredetű fehérjékben és zsírokban való gazdagság garantálja a rendkívüli ízletességet az eliminációs diéta alatt vagy hosszú távú etetés során. (hatékonyságát a Virbac bizonyította) TOVÁBBI TERMÉKJELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK: - A bőr integritása Az omega-6 és omega-3 zsírsavak egyensúlya erősíti a bőr természetes védelmét és csökkenti egyéb allergiák kockázatát. - A szőrzet támogatása A hozzáadott fehérjék és esszenciális zsírsavak segítenek az egészséges szőrzet fenntartásában. - Magas emészthetőség A magas emészthetőség támogatja a kutyák gasztrointesztinális funkcióját. - Megfelelő felnőtt és idős kutyák számára A táp felnőtt és idős kutyák igényeinek megfelelő mennyiségben tartalmazza a létfontosságú tápanyagokat. ÖSSZETÉTEL : Ö S S Z E T É T E L : Burgonyakeményítő, hidrolizált halfehérje (24%), baromfizsír, lignocellulóz, ásványi anyagok, hidrolizált sertés- és baromfifehérje, cukorrépapép, mono zsírsavak di- és tri-gliceridjei, fruktooligoszacharidok, sörélesztő, Lactobacillus acidophilus. *fehérjeforrás **szénhidrátforrás BELTARTALOM : A FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ TÁPBAN (%) Fehérje 24 Zsír 18 Hamu 7 Nyers rost 4,5 Keményítő 36 Kálcium 0.9 Foszfor 0.7 Nátrium 0.4 Metionin + cisztin 1.1 Omega-6 zsírsavak 2.8 Omega-3 zsírsavak 0.5 Metabolizálható energia (kcal/100g) 377 Fehérje emészthetősége (in vivo; %) 91 Zsír emészthetősége (in vivo; %) 97.5 Fehérjéből származó energia (%) 23 Zsírból származó energia (%) 42 NFE-ből származó energia (%) 35 Fehérje/energia arány (g/Mcal) 64 Monmorillonit 0.5 % Lactobacillus 7 mg/kg L-karnitin 330 mg/kg