Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
1.380 Ft
Menny.:db

Trovet Urinstruvit/ASD Cat Csirke 200g

Ár:
1.380 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 9asd00200
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Gyártó:

Leírás

TROVET Urinary Struvite ASD – Teljes értékű szárazeledel struvit húgykövesség
diétás kezelésére és megelőzésére macskák részére
A húgyhólyagban képződő kristályok és kövek túlnyomó többsége struvit, (magnézium, ammónium, foszfát) kristályokból áll. Kialakulásukban a különböző táplálkozási tényezők elsődleges szerepet játszanak. A magnézium-felvétel a táplálékban megnöveli annak koncentrációját a vizeletben is, így növelve a struvit-képződés kockázatát. Minél magasabb a vizelet pH értéke (minél lúgosabb), annál jobban képződnek a struvit kristályok. A táplálék összetételével befolyásolható a vizelet kémhatása és magnéziumtartalma, így megfelelő diétás táp etetésével megelőzhető a struvit kristályok kialakulása illetve a már kialakult struvit szemcsék feloldhatók.
A TROVET URINARY STRUVITE csökkentett magnézium tartalma és vizeletet savanyító hatása együttesen gátolják a struvit kristályok képződését. Az optimális nátrium szint megfelelő mennyiségű vizelet képződését teszi lehetővé, anélkül hogy fokozná a veseelégtelenség kialakulását. Teljes értékű és kiegyensúlyozott tápanyagellátást biztosít a struvit kőképződésre hajlamos macskáknak szükség esetén egész életükön keresztül. Egészséges macskák is biztonsággal fogyaszthatják.
Figyelmeztetés!
A struvit és oxalát kövek képződését okozó faktorok eltérőek, így ezért a kezelésük módja és az alkalmazandó diétás eledel összetétele is! Ezért állatorvosi javaslat nélkül ne változtassa meg a macska etetését és ne adjon más vizeletsavanyító hatású készítményt a diéta ideje alatt! Megelőzésként használható urát, cisztin és oxalátképződés megelőzésére, és minden olyan esetben ahol a vizelet lúgosítására van szükség.
Metabolizálható energia:
17,1 MJ/kg
Beltartalmi értékek:
Nyersfehérje 32,00%, Nyerszsir 23,00%, Nyersrost 1,50%, Nyershamu 6,80%, Kalcium 1,000%, Foszfor 1,000%, Nátrium 0,600%, Kálium 0,600%, Magnézium 0,075%,Vitaminok