Leírás
A szarvashús egy alacsony zsírtartalmú vöröshús, ami gazdag magnéziumban és B-vitaminokban és Omega 3-ban. Vadhús, ami lehető legtisztább húsforrás, hiszen a természetes közegében él, sokat mozog, természetes táplálékot fogyaszt és nyilvánvalóan nem gyógyszerezik. Erős hús, bevezetését nem javasoljuk a nyersetetés kezdő időszakában. Összetevők: 100% szarvashús Csontot nem tartalmaz. Analitikai összetevők: nedvesség: 65,2%, nyersfehérje: 15,6%, nyerszsír: 25,8% Adagolás: A teljes napi étrend 30-40%-ában. A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced méretétől, aktivitásától, életkorától. Figyelmeztetés: Humán fogyasztásra szánt élelmiszerektől elkülönítve olvasztandó, olvadás után tálalható. Állateledel, csak állati fogyasztásra!