Leírás
A báránymáj kiváló A-vitamiun forrás, ugyanakkor ezt a vitamint könnyű túladagolni, ami hosszútávon problémákhoz vezethet. Éppen ezért a BARF etetésben a máj idális aránya 5%, további 5%-ban javasolt hozzá adni egyéb belsőséget. Kiváló erre a célra a báránylép vagy a bárányvese. A bárányhúst bár a vörös húsok közé tartozik, sokan választják első húsnak a BARF étrend bevezetésénél, ugyanis a nyúlhoz hasonolóan ritkán allergizál és könnyen emészthető. Összetevők: 100% báránymáj Csontot nem tartalmaz. Analitikai összetevők: Analitikai összetevők: nedvesség: 70%, nyersfehérje: 18%, nyerszsír: 7% Adagolás: A teljes napi étrend 5%-ában. A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced méretétől, aktivitásától, életkorától. Figyelmeztetés: Humán fogyasztásra szánt élelmiszerektől elkülönítve olvasztandó, olvadás után tálalható. Állateledel, csak állati fogyasztásra!