Leírás
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával. Miért hasznos ez a kutyádnak? - az értékes összetevők nem károsodnak - tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki - a hús íze, aromája megmarad Összetétele: 100% Új-zélandi zöldkagyló, fagyasztva szárítva Analitikai összetevők: nyersfehérje 69,3%, nyerszsír 9,6%, nyershamu 5,8%, nedvesség 4,98% Javasoljuk: ?? kistestű kutyáknak ?? közepes testű kutyáknak ?? nagytestű kutyáknak Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet. Tárold hűtött, száraz helyen!